Sökordsverktyg för frågor och prepositioner

Sökordsverktyg för frågor och prepositioner

Vill du ta reda på vad dina potentiella kunder frågar på Google om dina produkter eller tjänster för innehållsidéer? Det kan vara krångligt och tidskrävande att ta reda på vilka frågor som ställs och därför har jag utvecklat ett simpelt verktyg som snabbt kan hjälpa dig med detta.

Ett återkommande uttryck man ofta får höra inom SEO och den digitala marknadsföringsvärlden är att "vi måste skapa riktigt bra innehåll". Vad som är bra innehåll för ett specifikt ämne varierar men ofta kan du få fördelar i organisk ranking genom att svara på många frågor kring ett sökord och nämna viktiga synonymer, detaljer eller fakta.

Frågeställningar kring dina sökord kan även vara en guldgruva att känna till om du vill skapa guider eller DIY-artiklar för att driva trafik. Är du exempelvis en naprapat eller kiropraktor kan det vara bra att undersöka vad som frågas på nätet kring ryggont, naprapat eller kiropraktor. Här ett några exempel som mitt verktyg hittat.

Sökfråga
hur bota ryggont
ryggont eller njurar
hur ligga vid ryggont
hur sitta vid ryggont
kan ryggont påverka magen
ryggont kan inte röra mig
ryggont när jag andas
ryggont efter löpning
naprapat eller kiropraktor
kiropraktor med baby kompetens

Är frågorna relevanta kan dom användas i exempelvis brödtext, frågor och svar eller artiklar.

Utöver affärsdriva sökfraser är frågeställningar och prepositioner något jag själv undersöker vid sökordsanalyser, men har saknat ett enkelt och smidigt verktyg som hjälper mig med det. Det finns ett par bra sökordsverktyg på marknaden redan som keywordtool.ioanswerthepublic.com och ubersuggest.io men jag kände att jag behövde något snabbare verktyg med framförallt fler frågeställningar och prepositioner. Därav tog jag saken i egna händer och utvecklade ett sökordsverktyg som nu är klart i en första beta-version. Självklart kan verktyget användas fritt och finns för nuvarande med stöd för svenska och engelska sökord.

Prova sökordsverktyget här

  • Per Eriksson

Kommentera

Kontakta mig

  • hej{at}pereriksson.net

Söker du något på sajten?