HairDesign Lidköping v3.0

HairDesign Lidköping v3.0

I slutet av 2019 totalrenoverade frisörsalongen HairDesign salongen. I samband med detta beslutades att även renovera hemsidan som togs fram 2014.

Den nya sajten stod klar i slutet av januari 2020 och är precis som förra versionen utvecklad i Laravel. Ett helt nytt egenutvecklat CMS ligger till grund för den ny sajten och mycket fokus låg i att optimera prestanda och göra sidladdningar så snabba som möjligt.

Accentfärger och nyanser är helt utbytta för att gå hand i hand med de färger som återfinns på salongen. Kunder ska känna igen sig när de besöker hemsidan och salongen. Många funktioner som inte användes på den förra sajten är ersatta med ett större fokus på användarvänlighet. Det ska vara lätt att hitta information och tanken är att besökare ska bli guidade att tag sig vidare utan att hamna i återvändsgränder.

En annan nyhet är att kampanjer som HairDesign har på salongen nu också visas på hemsidan. Alla frisörer har också en egen presentationssida där kunder kan se vilka dom är och vilka meriter dom besitter.

Kontakta mig

  • hej{at}pereriksson.net

Söker du något på sajten?