FinansFreak

FinansFreak

FinansFreak är en konsumentvägledningstjänst för finansiella tjänster. Låntagare, sparare och investerare får hjälp att hitta och jämföra allt från banker och långivare till kreditkort och investeringsplattformar.

Utöver att jämföra olika tjänster kan användare få hjälp att göra budget och olika uträkningar genom kalkylatorer som utvecklats.

Plattformen är utvecklad med Laravel som ramverk och är sjösatt på en VPS-server med Ubuntu som operativsystem.

Jag har utvecklat ett flertal liknande projekt tidigare. Det unika med FinansFreaks CMS är att jag utvecklat en egen så kallad page-builder för att ge flexibla möjligheter att struktuera innehåll på olika sätt. Många liknande tjänster utvecklar plattformarna med Wordpress och page-builders som negativt påverkar laddningstider. FinansFreaks page-builder är otroligt snabb och lätthanterad.

Laddningstid på FinansFreak

Konsumentvägledningstjänster som jämför produkter och tjänster av olika typer medför en hel del utmaningar när det kommer till databas och kodarkitektur. Genom vissa kompromisser har FinansFreak fått lösningar som gör att sajten kan växa med tiden och jämföra ännu fler typer av finansiella produkter, såsom försäkringar, elavtal.

FinansFreak smyglanserades i början av 2022 och är långt ifrån färdigutvecklad. Många spännande funktioner är under utveckling och förhoppningarna är att FinansFreak ska kunna bli en av de absolut bästa tjänsterna för att jämföra lån (bolån, privatlån, företagslån, SMS-lån), kreditkort samt spar- och investeringskonton.

Kontakta mig

  • hej{at}pereriksson.net

Söker du något på sajten?